2016-10-04 08:42:04• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Ma mindenben sikeres lesz

Napi horoszkóp október 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Már korán bosszúságok érik otthon. A mai napon lesz néhány pillanata, amikor a szokásosnál ingerlékenyebbé válik. Az sem lehetetlen, hogy a mérgét olyasvalakin tölti ki, akit amúgy nagyon is kedvel... Próbáljon inkább a munkájára koncentrálni!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Rengeteg energiája van ma, fordítsa ezt hasznos célra! Amúgy is sok intézni valója van, amiket már régóta halogat, ma sort keríthet ezekre is. Elégedetten zárhatja a napot.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma szembesül néhány ellentmondásos érzelemmel az emberi kapcsolataiban. Van valaki, akit bármennyire is kedvel, idegesíti önt mostanában a viselkedésével. Ideje lenne tisztázni a problémát! Jó lenne, ha a saját hibáit is képes lenne belátni...

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A mai nap középpontjában a karrierje áll. Talán új munkakört kap, ami nagyobb felelősséggel jár, de az is lehet, hogy egy állásajánlattal keresik meg. A dolognak előnye és hátránya is van, úgyhogy fontolja meg alaposan a döntését. Ha úgy érzi, az lenne önnek a legjobb, merjen nemet mondani.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Jól szórakozhat a mai napon, ám munkahelyi kötelességei erősen igénybe fogják venni. Nincs is kedve a munkához, inkább kávézna, beszélgetne a kollégákkal. Délután viszont egy helyzet sürgős megoldást igényel, úgyhogy szedje össze magát!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Biztos lehet a dolgában, minden sikeres lesz, amihez ma hozzákezd. Ma mindenki önhöz fordul a nyűgjével, bajával, mert érzik, hogy ön határozott és nyugodt. Ne legyen elutasító!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Sajnos nem a tervei szerint alakul a nap, több bosszantó esemény is keresztül húzhatja a számításait. Legyen rugalmas, próbáljon alkalmazkodni a körülményekhez. A makacssággal most semmire se megy!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Valaki meg akarja önt hódítani, próbál közeledni önhöz. Ha ön egyedülálló, akkor mindenképp adjon esélyt a dolognak. Kellemes meglepetésben lehet része! Kiderülhet, hogy az illető sokkal szórakoztatóbb annál, mint amilyennek gondolta volna.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Legyen továbbra is megfontolt! Kaphat egy új munkalehetőséget a sorstól, ami nagyon előnyös lehet. Ám igaz az is, hogy némi túlterheltséggel járhat, aminek a családja látja kárát. Beszélje meg velük, meg fogják érteni önt.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A mai nap nagyon harmonikus lesz, hivatásában is számíthat sikerekre, még akkor is, ha nem a tervek szerint mennek a dolgok. Az anyagiak is jól alakulnak. Érdeklődjön a pénzbefektetési lehetőségekről. Ha talál valamit, ami az Ön számára érdekes, a szerződéskötéssel azért még várjon egy kicsit.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Nap és a Jupiter nagyon jó hatást gyakorolnak Önre. Jó hangulatban lesz, minden lazán és könnyedén megy, néhány könnyebb flörtben is része lehet. Csupán a munka területén számíthat néhány buktatóra.

Halak: II. 19. - III. 20.
Kedvesétől vagy egy jó barátjától értékes ötleteket kaphat. Kövesse a megérzéseit, és örüljön, ha adódik valami, amire nem is számított. Valaki az ön támogatására szorulhat: ne tagadja meg tőle a segítséget!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: